Een aantal belangrijke mededelingen met een aantal data in deze mail.

  • Vanaf aankomende vrijdag 15 april zijn de trainingstijden veranderd. De groep van 18:00 tot 19:00 gaat nu trainen van 19:00 tot 20:15. De groep van 19:00 tot 20:15 gaat meetrainen met de laatste groep van 20:15 tot 21:30. Deze laatste groep zal ook met veren shuttles gaan spelen.
  • De veren shuttles voor de training en de competitie zullen worden verstrekt door de vereniging. Als je toernooien of ergens anders gaat spelen, bv in de zomer, dan zul je eigen veren shuttles moeten aanschaffen. Deze kun je wel bestellen via de vereniging. Wij willen de FZ Forza S-5000 aan gaan schaffen voor de competitie. Des te meer we bestellen des te hoger de korting vaak wordt. Laat het deze week weten als je shuttles voor jezelf wilt bestellen via de vereniging en hoeveel kokers. Er zitten er 12 in.
  • Vanaf 1 mei tot 1 oktober zullen we op de maandag gaan spelen van 19:30 t/m 22:00. In de herfst/ winter gaan we dan weer terug naar 20:30 tot 22:30
  • 19 April a.s. is er een extra ledenvergadering. De Omni vereniging van Swift’64 is opgeheven en we gaan verder als zelfstandige vereniging onder dezelfde naam. Hiervoor is een oprichtingsvergadering noodzakelijk waarin we de nieuwe statuten voorleggen aan de leden, jullie dus, voordat we deze laten passeren in mei bij een notaris. De vergadering zal plaats vinden in de Steiger van 19:45 tot 21:00 met evt wat uitloop als dat nodig is. Het concept van de nieuwe statuten zijn hier alvast in te zien.
    Update 19-04-2022/23:01 ; Tijdens de extra ledenvergadering zijn er enkele kleine wijzigingen in de concept statuten aangebracht om deze, waar mogelijk, nog verder te vereenvoudigen. Er is echter geen fundamentele wijziging in het eerder bepaalde gemaakt. De uiteindelijke versie van de statuten is hier in te zien.
  • Graag snel opgave voor de competitie als je deze wil gaan spelen. We zullen nog een formulier meegeven. Hierin staat ook wat er voor nodig is en wat wij verwachten van de spelers en de ouders. Denk er dus goed over na, want er zijn meerdere spelers in een team en we hebben er een aantal nodig om een team samen te kunnen stellen. Toezeggen is dus ook het seizoen afmaken!
  • 30 April t/m 8 mei is het vakantie. Dan zal er op de vrijdag geen training zijn. Op de maandag is er wel een mogelijkheid om te spelen.