WIJ DOEN MEE!!!!!!!!

Goed nieuws, Swift'64 Badminton mag meedoen aan de Jeugd Sponsor actie van Deen Supermarkten in Swifterbant!

DEEN vindt het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij hun komt doen, maar ook dat Deen een steentje bijdraagt aan het sociale leven in de omgeving van hun filialen.

Daarom sponsort Deen graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Door de coronacrisis is er juist nu behoefte aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom heeft Deen besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren. Het belooft wederom een mooie actie te worden waarbij € 400.000,- ten goede komt aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van de winkels.

De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september. Dus als je boodschappen doet bij Deen dan help je niet alleen jezelf maar ook je favoriete vereniging aan een mooie extra financiële bijdrage!

Hoe werkt de Sponsor Actie?

Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Doneer je munt in onze koker! Hoe meer munten wij ontvangen, hoe groter de sponsorbijdrage. Alvast bedankt voor jullie steun!

 

4
Bereikte mensen
0
Betrokkenheidsacties
Bericht promoten
 
Leuk
Opmerking plaatsen
 
Delen